SRBIJA OPEN 2018

Џију-џицу клуб Лозница проглашен је најуспешнијим на међународном турниру ''Србија опен 2018'', одржаном 06. маја у Старој Пазови. Лозничани су освојили чак 14 златних медаља, седам сребрних и шест бронзаних. Лознички клуб био је и најмасовнији на такмичењу.

Златна одличја освојили су полетарци Милош Тијанић, Петар Митровић, Андреа и Петар Пајић и Ана Даниловић (2011), најмлађа такмичарка турнира, пионири Јован Цветановић, Алекса Глигорић и Никола Марковић, наде Анђела Костадиновић и Светлана Јеринић, која се позлатила и у кадетској конкуренцији. Златне су биле и кадеткиња Љубица Полић и Јована Тејић која је победила и у јуниорској и у сениорској конкуренцији.

Сребро су понели полетарци Зоран Ивковић, Вељко Глишић, Стјепан Митровић и Бошко Радосављевић (2012), најмлађи такмичар у мушкој конкуренцији, као и пионир Огњен Ђорђевић и нада Николина Мијаиловић. У свом првом наступу на џију-џицу такмичењу сребром се у конкуренцији нада окитио и Љубомир Лукић, светски првак у теквондоу, иначе један од добитника признања ''Спортска нада Лозничких новости'' за 2017. годину.

Полетарци Вук Видовић, Андреј Срећковић, Борис Даниловић и Лука Павловић, као и пионир Един Муркић и нада Александар Ђурђевић освојили су бронзане медаље.

Тренер Александар Томић каже да је посебно задовољан због тога што је велики број такмичара на свом првом наступу освојио медаљу.

Н. Т. (Лозничке новости)

DETALJNIJE