Ju Jitsu prvenstvo Srbije - Lagator, Loznica

Na Ju Jitsu prvenstvu Srbije u Lagatoru 210 takmičara.

Jedna od najstarijih i najpoštovanijih japanskih borilačkih veština, džijudžicu, sve više privlači pažnju naših mladih sportista.

Zahvaljujući predanom radu trenera borilačkih veština, Aleksandra Tomića, Ju Jutsu Savez Srbije je u tehničkoj realizaciji Ju Jutsu kluba „Loznica“ organizovao Prvenstvo Srbije u Džijudžicu, koje je održano u nedelju, 5. marta, u Ustanovi za fizičku kulturu „Lagator“ u Loznici.

Na Prvenstvu je učestvovalo 210 takmičara iz 17 klubova iz cele Srbije. Klub sa najviše takmičara bio je Ju Jutsu klub „Loznica“ koji se izdvojio kao najbolji sa najviše osvojenih medalja. Pored 23 zlatne, 11 srebrnih i 13 bronzanih medalja, klub je osvojio pehar za prevo mesto u generalnom plasmanu.

Najuspešniji su bili: Teodora Trifković, Aleksa Isailović, Emir Amzić, Mila Srećković, Marta Mitrović, Uroš Milanović, Đorđe Andrić, Boško Radosavljević, Pavle Jokić, Miloš Tijanić, Vuk Đermanović, Petar Mitrović, Jovan Vlajković, Luka Pavlović, Nikola Majstorović, Ivan Ostojić, Edin Murkić, Jovan Cvetanovic i Filip Kovačević.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradskoj upravi grada Loznice, ustanovi za fizicku kulturu ,,Lagator" i svim prijateljima, sponzorima kluba. Naravno i našim dragim roditeljima koji su uvek tu za nas i našu decu.