O nama

CILJ
Naš cilj je da kod svakog pojedinca izrazimo skriveni talenat treninzima borilačkih veština. Stvarajući sigurnu i zabavnu sredinu i pružajući čvrstu podršku, Akademija BS omogućava svima da uživaju u pogodnostima borilačkih sportova:
- Fitnes i dobro zdravlje
- Samopouzdanje, mentalna snaga i disciplina
- Samoodbrana
- Doživotna prijateljstva

FOKUS
Nudimo razne programe, počev od onih za potpune početnike (za sve one koji nikada nisu ništa trenirali) sve do programa za strastvene takmičare (sportiste koji teže ka profesionalnim karijerama). Akademiju BS odlikuju visoki standardi i najkvalitetniji treninzi. Svaki program je kreiran sa velikom pažnjom kako biste što više napredovali u kratkom vremenskom periodu.

FILOZOFIJA
Pored svega, naš cilj je i da vam pomognemo da ostvarite svoje snove i postanete ono što istinski želite.

Dve pesnice koje se predstavljaju kao simbol Akademije označavaju solidarnost i podršku. Koriste se i kao simbol za pozdrav kojim se izražava jedinstvo, snaga i otpornost.

Još jedan kamen temeljac naše filozofije jeste činjenica da su svi programi treninga Akademije zasnovani na realnim životnim okolnostima. Ostvarićete visok nivo samoodbrane i razvićete čvrstu svest o tome kako da se efikasno odbranite u stvarnom životu.

 

JEDINSTVENOST
Ako tražite najbolje od života, Akademija BS je tu za vas. Mi smo posebna vrsta škole jer vas stavljamo na prvo mesto i ulažemo sve napore da ostvarite svoje ciljeve u bezbednoj sredini i veseloj atmosferi. Članovi Akademije BS nisu samo obični pojedinci sportskog kluba, već su i deo jedne velike zajednice.  Mi smo kao porodica u kojoj svi pomažemo i brinemo jedni o drugima.
Svi programi su jednako značajni i u potpunosti jedinstveni i celokupna aktivnost kluba se svodi na to da oslobodite svoju izvanrednost.