Dečiji program – Tigrići

Svrha ovog programa jeste da pomognemo vašoj deci da razviju mnoge motoričke i umne sposobnosti, samopouzdanje, disciplinu, fokus i još mnogo toga kroz umetnost borilačkih veština. Naravno, sa ciljem da dete ovlada svojim telom i bude svesno svojih kvaliteta bez straha od vršnjackog nasilja. Tokom odrastanja veoma je važno obratiti pažnju na društveni život deteta i nasilje koje je prisutno u školama i na ulici. Od ovog problema koji je sve više prisutan u današnjem društvu, veoma mali broj dece zna kako da se efikasno odbrani. Većina mališana toleriše nasilje bez obzira na haos i mentalnu nestabilnost koju to prouzrokuje u njihovim životima.  Program Akademije BS je pravo rešenje za potencijalni problem. Već nakon par treninga, deca će raspolagati osnovnim elementima samoodbrane.

 Akademija BS želi da se potpuno posveti i utiče na opšte dobro dece i iz tog razloga je ovaj program bitan faktor u ispravnom formiranju psiho-fizičkog karaktera.

POGODNOSTI
-
Profesionalni treninzi
- Sposobnost samoodbrane
- Razvijanje čvrstine tela, duha i uma
- Zdrav, srećan i produktivan stil života
- Ovladavanje raznim veštinama i sklapanje prijateljstava

OSOBENOSTI

Na Akademiji verujemo da snažan temelj u poznavanju borilačkih veština dovodi do boljeg i snažnijeg formiranja karaktera.  Zadatak našeg programa je da detetu omogući usvajanje važnih životnih lekcija kroz vežbu i trening. Naši profesionalni treneri su kreirali nastavni plan koji zahteva kombinovanje fiziškog vaspitanja, sposobnost samoodbrane i kardiovaskularni trening kako bi poboljšali detetovu koordinaciju, motorne sposobnosti i okretnost.

Takođe, zalažemo se za razvitak važnih karakternih osobina i vrednosti koje se mogu naučiti i uspostaviti jedino kroz umetnost borilačkih veština.

VISE INFORMACIJA

Pokazalo se da borilačke veštine mogu biti odličan način da deca ovladaju životnim sposobnostima kao što su: disciplina, mentalna snaga, fokus, naporan rad, samopoštovanje, samopouzdanje, timski rad i još mnogo toga.  Borilačke veštine služe konstantnom ličnom usavršavanju i fizičkog i psihičkog zdravlja. Nezavisno od konkretnih vrednosti koje ističemo, program je specijalno osmišljen kako bi sva deca izrazila svoj maksimum.

* Posebno formiran program ''tigrići'' namenjen je za najmlađe uzraste, decu od četiri do šest godina. To je veseli i zdravi program u kojem deca kroz igru i druženje razvijaju fundamentalne motoričke sposobnosti, ravnotežu, koordinaciju i fleksibilnost koje predstavljaju temelj za ispravan psiho-fizički razvoj deteta.

 

*Pored redovnih treninga, postoje i dodatni takmičarski treninzi za sve članove sa izrazitim borbenim duhom koji žele da testiraju svoje znanje učestvovanjem na raznim državnim takmičenjima.