NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

- Da li treba da budem fit?
Apsolutno ne. Nezavisno od telesne težine i konstitucije tela, Akademija BS je otvorena za sve one koji žele postati deo naših sportskih aktivnosti. Bilo da želite da naučite veštinu samoodbrane, smršate ili dovedete svoje telo u najbolju formu, vaši ciljevi su i više nego ostvarljivi putem programa Akademije. Svaki program je osmišljen sa ciljem da ostvarite svoj maksimum u što kraćem vremenskom intervalu.

- Da li mi je za trening potrebno iskustvo?
Ne. Akademija jednako nudi različite programe i za početnike i za profesionalne sportiste. Najvažnije je početi sa treninzima, a uz našu podršku doživećete i sve pogodnosti koje nose borilačke veštine.

- Da li je bezbedno?
Naravno. Sigurnost je jedna od najvećih prioriteta u svakom programu treninga. Treninzi se sprovode u bezbednim uslovima pod nadzorom profesionalaca i cilj nam je da vam omogućimo najkvalitetnije treninge. Celokupan objekat Akademije BS je uređen u skladu sa najvišim bezbednosnim merama. Kao i u svim sportovima, povrede su moguće, ali veoma ozbiljne povrede su retke i neučestale u borilačkim veštinama.

- Kako izgledaju treninzi?
Svi treninzi su autentični i vode ih profesionalci sa kojima ćete naučiti sve elemente borilačkih veština za koje se opredelite. Treninzi su puni energije i adrenalina i niste u obavezi da radite ono što ne želite. Tako na primer, ako ne želite sparing, nećete morati da učestvujete u istom.

- Da li postoji mogućnost probnog treninga pre upisa u klub?
Da! Zapravo Akademija i podstiče sve zainteresovane da prvenstveno prođu probni trening pre nego što postanu članovi kluba. Probni treninzi su dostupni svima . Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas na broj 0640774503 ili kliknite ovde.

- Da li žene mogu trenirati?
Da, naravno! Žene su sastavni deo Akademije BS i one mogu naučiti borilačke veštine koje će im povećati sposobnost samoodbrane, a samim tim i samopouzdanje. Svakako je izvanredan osećaj znati da se možete odbraniti u opasnim životnim situacijama.

- Kako izgleda program za decu?
Posebno formiran program ''tigrići'' namenjen je za najmlađe uzraste, decu od četiri do šest godina. To je veseli i zdravi program u kojem deca kroz igru i druženje razvijaju fundamentalne motoričke sposobnosti, ravnotežu, koordinaciju i fleksibilnost koje predstavljaju temelj za ispravan psiho-fizički razvoj deteta.
Postoji i dečji program namenjen za decu od šeste godine koja produktivnim treninzima razvijaju mnoge mentalne i fizičke sposobnosti. Usled visokog stepena nasilja u školama, stavljamo snažan akcenat na tehnike samoodbrane.

- Kakva oprema za treninge mi je potrebna?
Svaki program treninga zahteva određenu opremu. Akademija BS je i više nego raspoložena da pruži pomoć u vezi sa početničkom opremom. Sportska sala je opremljena različitim fokuserima, štitnicima i ostalom opremom kojom možete započeti svoje putovanje do zamišljenih ciljeva.

- Koji su termini treninga?

Raspored treninga možete pogledati OVDE

- Gde mogu naći više informacija o Akademiji BS?
Za tutorijale, video blogove i snimke sa treninga potpišite se na našem YouTube kanalu. Možete nas zapratiti i na ostalim društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram i Google+. 

- Kako da počnem da treniram?
Preporučujemo probne treninge pre nego što postanete deo Akademije BS. Da biste se prijavili za probni trening, kontaktirajte nas na  0640774503 ili ovde.