×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /var/www/clients/client1/web7/web/images/akademija2023 ×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/akademija2023

Akademija borilačkih sportova Loznica

Akademija borilačkih sportova Loznica, koja u svojoj školi sporta podučava Ju Jutsu, Judo, Karate, Sambo sport i MMA, od nedavno, kao nova sekcija, postoji rvački klub, čiji je predsednik Milan Andrić, a treneri rvanja su profesor Aleksandar Tomić iz Loznice, Stefan Nemanja Manojlović iz Beograda, Vuk Lekić iz Valjeva i profesor Marko Jovanović iz Valjeva. Za kratko vreme animirali su mlade borce, članove Akademije, koji su sjajni u svojim disciplinama ( Ju Jutsu i MMA uglavnom) da se pridruže ekipi odabranih koji se bave ovim popularnim, ali i zahtevnim i specifičnim sportom.
Koliko je sport jedna zdrava stihija, prepuna konstruktivnih poteza i entuzijazma, kao i dokaz da je vredan rad ključ svakog uspeha, pokazuju rezultati na nedavnom takmičenju " 9TH SERBIAN GRAPPLING CUP - INTERNATIONAL OPEN", održanom 19. novembra u Kuli. Medju 50 klubova iz 12 država sa 423 takmičara, rvački klub iz Loznice zauzeo je u generalnom plasmanu 14. mesto.
Neustrašivih devet boraca iz Loznice, koji su imali po nekoliko mečeva, dali su sve od sebe i ostvarili zapažene rezultate.
Jovan Cvetanović (inače uspešan Ju Jutsu, MMA i Sambo borac) osvojio je 1. mesto i zlatnu medalju te se upisao medju najbolje i u ovoj disciplini parterne borbe sa završnicom bez kimona. Pored Cvetanovića, Nikola Šeovac i Marko Puljizević osvojili su 2. mesto i srebrne medalje, a Luka Trifunović i Filip Kovačević 3. mesto i bronzane medalje. Ostali takmičari: Fjodor Lavrentijev, Ivan Ostojić, Pavle Petrović i Ognjen Katanić, borili su se vrhunski, ali nijanse samo su ih delile od medalja i prvih mesta.
Pored osnovnog rangiranja, u ovoj rvačkoj disciplini se posebno vrednuje brzina, pa su naši takmičari Filip Kovačević (za 46 sekundi) i Nikola Šeovac (za 58 sekundi) završili svoje borbe.
Već deceniju Akademija borilačkih sportova Loznica raste sa svojim borcima vodeći ih ka najvećim sportskim uspesima, a opet ostaje mlada zahvaljujući velikom broju devojčica i dečaka koji svoje prve sportske korake prave na ovom zlatnom tatamiju.

Hvala svim prijateljima i sponzorima kluba !

{gallery}akademija2023{/gallery}