MMA Kup Srbije

Dana 16. decembra 2023. godine održan je MMA Kup Srbije u Ub-u, okupivši impresivnih 93 takmičara iz juniorske i seniorske konkurencije. Naš izuzetno talentovan takmičar, Danijel Grbić, ostvario je zapažen uspeh osvajanjem trećeg mesta u kategoriji juniorskih takmičara do 62 kilograma. Danijel je pružio sjajne mečeve, pokazavši impresivnu statistiku u udarcima i bacanjima. Iako je bio na korak do zlata, izgubio je od protivnika sa 19 uzastopnih pobeda, ostavljajući snažan utisak svojom borbenošću i veštinom.

Drugi od naših boraca, Ivan Dragićević, stigao je do finala u kategoriji juniora do 77 kilograma zahvaljujući dominaciji u parteru. Iako je imao meč pod kontrolom, nažalost, protivnik mu je izmigoljio iz dominantne pozicije, što je dovelo do gubitka meča gušenjem. Ipak, Ivan je pokazao izuzetan trud i rad tokom priprema, obećavajući sjajne nastupe u budućnosti.

Kao trener, izražavam veliki ponos prema svojim momcima na hrabrim nastupima, uveren da će sledeći događaj doneti još bolje rezultate. Čestitke MMA savezu Srbije na izuzetnoj organizaciji ovog spektakularnog događaja, koji je okupio vrhunske borbe i strastvene zaljubljenike u ovaj izazovni sport.